[ headcutter @ 22.05.2004. 17:42 ] @
Ove godine u oktobru...

Cisto kao prva informacija...
[ valeksic @ 05.09.2004. 11:16 ] @
Sinergija 04- 11. do 13.10.2004.

Najveći i najznačajniji IT događaj u Srbiji i Crnoj Gori, održava se u Sava Centru, Beograd.Prvog dana Sinergije04, 11. oktobra 2004. u sali Sava Sava Centra održava se Akademski dan. U okviru Akademskog dana biće predstavljeno ovogodišnje takmičenje za studente pod nazivom Imagine Cup 2005 i ponuđena izuzetna IT predavanja za studente. Za učešće na Akademskom danu u okviru Sinergije 04 ne naplaćuje se kotizacija. Takođe, za studente iz Niša, Novog Sada i Zrenjanina biće organizovan i prevoz autobusom!

http://www.microsoft.com/scg/a.../sinergija04_akademskidan.mspx

Prijava na:

http://app.microsoft.co.yu/AkademskiDan/
[ Slobodan Miskovic @ 11.10.2004. 01:22 ] @
SINERGIJA U SAVA CENTRU | 15:42 | Izvor: B92
Beograd -- Četvrti informaciono-tehnološki skup Sinergija u organizaciji Majkrosofta održaće se od 11-13. oktobra u Centru Sava.

Tehnički direktor ove konferencije, Jovan Milošević, kaže u izjavi za B92 da očekuje veliku posetu i najavljuje brojna predavanja: "To je najveća IT konferencija koja se održava kod nas i ove godine je napravljena sa temom Biznis produktivnost. Imamo 60 stručnih predavanja, 65 predavača. Spomenuo bih nezaobilaznu temu – sigurnost, bezbednsot i tome smo posvetili posebnu pažnju i imao 15 predavanja vezanih za bezbednsot informacionih sistema."

Sinergiju 04 otvoriće predsednik vlade Srbije Vojislav Koštunica, a organizator očekuje da će skup posetiti oko 7.000 ljudi.
[ pctel @ 11.10.2004. 11:44 ] @
Preneto sa web lokacije http://www.microsoft.co.yu/sinergija/sinergija04.htm :
Citat:
Sinergija (Vujaklija, Prosveta, 1980) = saradnja, partnerstvo, zajedničko delovanje

Sinergija (Vujaklija Online, sasvim virtuelno izdanje za 2004 ) = IT događaj godine; mesto okupljanja za IT menadžere, programere, administratore sistema, dizajnere, analitičare i „obične korisnike”; prilika da upoznate najnovije Microsoftove tehnologije, čujete na desetine korisnih predavanja i procenite o kojim proizvodima će se pričati narednih godinu dana. Takođe, ako vas zanima kako da povećate svoju poslovnu produktivnost, razvijete partnerske kanale, saznate dokle se stiglo u legalizaciji softvera ili makar samo šta se krije iza najnovijih računarskih akronima, Sinergija je nezaobilazna. Najzad, možda se usput i dobro zabavite. A saradnju, partnerstvo i zajedničko delovanje i da ne spominjemo.

Na ovoj Web lokaciji moći ćete da pronađete informacije o satnici predavanja, predavačima, sponzorima, događajima.

Pored predavanja, nudimo vam i druge zanimljive sadržaje kao npr. Hand-On-Labs koje ste i prošle godine mogli da posetite. Do objavljivanja detaljnijih informacija pogledajte koji su bili najvažniji događaji prethodnih Sinergija.