[ Shadowed @ 01.07.2018. 22:54 ] @
Hajd', da ne otvaram stalno nove teme, neka ovo bude za sve vezano za ES-ov RSS. @Gojko, mozes i one dve prethodne spojiti sa ovom.
Elem, pravim ES style za FeedDemon rss reader pa otud i ove teme :)

Request: Dodati <category> tak u item gde bi kategorija bila id teme kojoj poruka pripada. Category je deo RSS standarda. Razlog: Omogucilo bi se prikazivanje slicno stranici "poslednje poruke grupisane po temama". Nije bas uobicajen nacin prikaza u RSS-u ali je za slucaj ES-a prakticno.


PS. okacicu style fajl ovde kad zavrsim pa ako jos neko koristi ovaj reader moze ga upotrebiti.
[ Gojko Vujovic @ 02.07.2018. 16:40 ] @
Dodao, probaj pa javi da li je ok.
[ Shadowed @ 07.11.2018. 22:20 ] @
Kategorije su bile dodate dobro. Hvala. Pokusao sam u par navrata da uradim grupisanje koje sam zamislio, no nije mi uspelo (XSLT je u pitanju).

U svakom slucaju, za ovih nekoliko meseci mi se RSS pokazao kao odlican nacin za pracenje ES-a. Jedino bi bilo dobro kad bi pustio malo veci deo poruke kroz RSS (ako vec ne celu) :)

Upravo mi pade na pamet, ako nije preterano cimanje: trenutno se poruke salju u formatu kojij je, cini mi se i u e-mail pracenju. Dobro bi doslo opciono (npr. sa nekim parametrom) da se salje html render koji se salje i na web strani. RSS reader svakako prikazuje HTML koji dobije transformacijom XML-a. Onda bi trebalo da mogu napraviti da izgleda kao na sajtu i ne zamisljam u glavi quote/code/bold/... :)