[ stock 84 @ 10.11.2015. 12:53 ] @
Dobar dan imam ovo da resim ali sam glup ko tocak pa ako moze neko objasnjenje ili tako nesto

Zadatak:
Radite kao administrator u kompaniji Link. Svi server i računari u kompaniji Link učlanjeni su u domen link.lan. Domen kontroler koji nosi ovaj domen je DC-01. Kompaniji Link upravo je priključena kompanija Akademija. Svi računari i server u kompaniji Akademija učlanjeni su u domen akademija.lan. Domen kontroleri koji nose ovaj domen su AKDC-01 i AKDC-02. Na server SRV-15.akademija.lan nalazi se deljeni folder sa finansijskim podacima. Zaposlenima u sektoru finansije kompanije Link morate omogućiti pristup ovim podacima i obezbediti im da kada pristupe lokaciji \\POVERLJIVO imaju sva prava nad svim podacima u deljenom folderu.
Sta treba uraditi kako bi ovo bilo moguce?

Jel zna neko kako treba da se uradi?
[ valjan @ 10.11.2015. 16:18 ] @
Neko zna kako treba da se uradi, ali neko zna i da ovo nema nikakve veze sa DNS, i taj neko je pročitao i Pravilnik foruma, tačku 6, pa da skratimo priču - lepo ti uzmi malo stručne literature pa pročitaj, pa pokušaj, pa ako ne uspeš onda se vrati i reci gde je tačno zapelo, pa da ti pomognemo oko tog dela.
[ stock 84 @ 10.11.2015. 18:48 ] @
Nisam mislio da mi neko uradi nego samo da mi objasni ili da me navede gde da pogledam zato sto nista ne kontam?
Znam da niko nece da radi tudji zadatak i sve je to ok al barem da mi se pojasni malo il da mi se kaze prvi korak dalje cu se snaci valjda. Hvala

Zadatak mi glasi DNS imena to je i mene zbunilo zato sto kontam da ovo veze nema sa DNS

I ako moze neko da mi kaze sa cime ovaj zadatak ima veze.

[Ovu poruku je menjao stock 84 dana 10.11.2015. u 20:07 GMT+1]