[ bulat666 @ 15.02.2013. 22:35 ] @
Znaci to je ono sto mi treba... Zapravo radi se o eShapeoko kompletu koji se radi u 355x191mm varijanti.
Sliku sam postavio cisto da se vidi kakvo vodjenje ova igracka ima... Vec posedujem tb6560 drajver, motore koje planiram da stavim su nema23 bipolarni. Ovaj kit u dopunjenoj verziji (izduzen i ojacan sa po 2 ova nosaca sa slike) na danasnji dan kosta 29952.02 din (bez carine i postarine). Kapiram da ce za varijantu sa duzim profilima i kaisevima (za 1mx1m) trebati par hiljada vise... Gotov komplet bi me sa carinom i raznoraznim peripetijama izasao tamo-'amo oko 35 'iljada sa uvozom. Pa me zanima da li postoji neki majstor, inzenjer ili sta vec kome izrada ovih delova izgleda lako i koji bi mi odradio sve to za slicnu lovu?!?

Ovo je obicna hobi igracka, tako da nije namenjena duzem i serijskom radu... I na njoj bi uglavnom radio plastiku (ovo pricam iz razloga jer postoje clanovi koji ce prvo da prokomentarisu kako je to slabo, jadno...itd...)

I nisam primetio da postoji poseban forum za ove stvari a vec postoji dosta tema sa ovom tematikom koji lutaju po CAD/CAM-u, elektronika, mikrokontroleri... Pa ako moderatori mogu da rese to pitanje.