[ Dragan Varagic @ 23.02.2004. 09:21 ] @
JEDINSTVENI INFORMATIČKI SAVEZ SRBIJE I CRNE GORE
www.jisa.org.yu

Imamo posebno zadovoljstvo informisati Vas da je JISA postala reprezent naše zemlje u CEPIS - Council of European Professional Informatics Societies, kao i u IT STAR - STAnding Regional Committee Europe. Između ostalog, ovo omogućava i bližu međunarodnu saradnju naših članova sa kolegama širom sveta, kao i učešce u ICT projektima koji se već odvijaju ili planiraju.

Shodno pravilima koje smo prihvatiti učlanjenjem u međunarodnu ICT zajednicu, otpočeli smo sa formiranjem domaće baze ICT eksperata koja će preko našeg sajta www.jisa.org.yu biti dostupna svim ostalim članicama CEPIS i IT STAR udruženja.

Ukoliko želite da se i Vaše ime nađe na ovom uvaženom mestu, molimo Vas da nam u što skorijem roku dostavite CV sa uobičajenim podacima, užom i širom specijalizacijom i ostvarenim referencama u poslu, ili popunite naš formular, dostupan na internet adresi www.jisa.org.yu/formularICTexperts.htm . Specijalna komisija JISA, razmotriće Vaš zahtev i u najkraćem roku odgovoriti na isti, odnosno odbiti ili postaviti Vaše podatke na naš sajt.

Besplatno učešće na bazi omogućeno je potpisnicima osnivačkog akta JISA i dobitnicima nagrada Diskobolos, dok ostali članovi i zainteresovane institucije, moraju izdvojiti 7000.- dinara po jednom upisu.

Za sve bliže informacije, molimo kontakritajte kancelariju JISA.


[ vilyu @ 23.02.2004. 12:26 ] @
Moram priznati, ovi mi izgledaju poprilicno smesno. Ceo sajt mi veoma lici na prevaru. Em ruzno izgleda, em traze 7000 da se prijavis, em kad probas da nadjes nekog eksperta umesto ocekivane search forme dobijes: The requested URL /bazagrad.htm was not found on this server. Dodeljuju i dodeljivali su neke nagrade, a ono samo pise da je npr. korisnicki servis 063 dobio glavnu nagradu. Za sta glavnu nagradu? Sta je glavna nagrada? Zatim naziv Jedinstveni informaticki savez. Po cemu je jedinstven? Po tome sto je informaticki? Pa ako vec drugih informatickih saveza nema, a ono ce ih uskoro biti, pa ce morati ime da menjaju. U globalu, sajt mi vise lici na on-line dating servis koji ne funkcionise, nego na skup informaticara. Sramota.
[ Dragan Varagic @ 23.02.2004. 19:52 ] @
Odmah da se ogradim, ja sam samo preneo informaciju jer smatram da je interesantna. Priča o našim udruženjima i kako su se preobratila iz soc varijanti u sadašnje stanje, to je za drugi neki drugi thread.

Inače, ono "J" od JISA je prethodno bilo "Jugoslovenski".
[ Nikolina L. @ 27.02.2004. 00:02 ] @
Ne čini mi se nešto da bi bilo ko ozbiljan tražio ICT eksperta na takvom sajtu :)

I još povrh svega 7000 dinara za prijavu!! Pa stvarno.....da im nije malo mnogo?
[ -zombie- @ 27.02.2004. 13:42 ] @
7000 ne bi bilo mnogo, da je ovo iole ozbiljnija organizacija, i da je iole ozbiljnije pristupila ovom poslu.

da ja smatram da će iko ovde i tražiti profesionalce preko tog sajta (tj da imam šanse dobit makar i jedan posao preko toga), ne bih ni sekunda razmišljao da platim toliko..

na žalost, oni ni mene nisu ubedili, a kako će onda tek druge?
[ MilošV @ 27.02.2004. 14:02 ] @
Zombie, zasto "ni tebe"? Kao da si ti nesto posebno naivan :)
I ja sam se ponadao da ce to biti nesto sto bi moglo koristiti, makar kao referenca ("Ja sam drug clan" :) ali, avaj, kad malo bolje pogledah... Mislim, "baza.htm" hehehe :)
S ovim ne bi uspjeli da ubijede ni nekog ko im je blizak rodjak :(
Mada, vidim tu svog profesora sa ETF-a medju clanovima (inace je i clan IEEE), lejmercina jedna, ne znam otkud on tu :)
Sve u svemu, kad naprave makar "baza.php", mozda i... neeeeeee, necu ni tada...
sto bi rekao Stulic: "Ako si u krmenadli, nisi za kobasice"

Pozdrav
Zalosna Sova
[ Miloje Sekulic @ 28.02.2004. 00:13 ] @
Citat:
-zombie-:
da ja smatram da će iko ovde i tražiti profesionalce preko tog sajta (tj da imam šanse dobit makar i jedan posao preko toga), ne bih ni sekunda razmišljao da platim toliko..


Da si dobitnik Diskobolosa ne bi ni morao da platis.

Miloje
[ Bananaman @ 02.03.2004. 01:12 ] @
Mozda ipak zamene svoj naziv i postanu Srpski Informaticki SAvez, umesto Jedinstveni ISA... Da ne bude zabune oko identiteta...