[ Elyzium @ 25.12.2010. 11:30 ] @
Hi!
Moram da napravim igru Planariti (Planarity) u Matlab-u. (Ako je potražite na Googlu-u, možete je videti i igrati u flashu). Kompjuter mora nasumično da stavi 5 krugova u koordinatni sistem na različite pozicije. Nakon toga, mora da povuče linije između njih. Kada se krugovi nasumično postave u koordinatni sistem koordinate moraju biti celi brojevi. Dobar primer za brojeve u jednom krugu: (3, 4); loš primer za brojeve u jednom krugu (2.5, 6.7)
Molim vas ako je Matlab igra za decu za vas pomozite mi da šta je formula za ove stvari. Jako mi je urgentno i važno, jer ovo mi je projektni rad na fakultetu, i imam samo jednu šansu da ga branim. Ako ne polažem ovaj ispit trebam da ponovim ceo 3. razred ponovo. Please help !!!
[ abitbp6 @ 25.12.2010. 14:03 ] @
Generalno, ne radimo domaće zadatke, seminarske, diplomske i druge slične školske obaveze. Ovde stvari idu ovako - ti uradiš koliko možeš, onda kažeš zapeo sam ovde, može li neko da mi pomogne i neko ti pomogne.
A da neko odavde za tebe završava fakultet, to nećeš dočekati. Gde si bio i šta si radio svo vreme kad si se doveo u situaciju da ćeš da padneš godinu ako ne odbraniš projekat?
[ bkaradzic @ 25.12.2010. 18:19 ] @
Naša reč je "hitno".

Link je:
http://www.planarity.net/game.php

Poenta fakulteta je da nešto tamo naučiš. Ako prolaziš kroz fakultet na ovaj način diplomom možeš samo da se obrišeš, što je mnogo skuplja i lošija alternativa toalet papiru.
[ Elyzium @ 25.12.2010. 20:02 ] @
Ja i moj drug radimo na drugi deo ovog rada, zato što nisam vas molio da napravite ceo rad. Drugi deo je da kompjuter traba da reši igru. Znači mi radimo A.I. za igru. Strogo mislim da, ako je nekome Matlab "peace of cake" mnogo bi pomagao sa prvom delom... Ako tako veliki stvar hoću od vas, i stvarno niko nema vremena, da ni ne piše negativne komente...
[ Aleksandar Ružičić @ 25.12.2010. 21:39 ] @
abitbp6 nije dao negativan komentar vec je samo rekao ono sto se nalazi u pravilniku za korisnike.
Ja bih ti savetovao da ga jos jednom procitas i posebno da obratis paznju na clan 6 (uzgred se podseti i clana br 3).

takodje bih te zamolio da ubuduce ne postujes jednu istu temu u dva foruma (cross-posting), ovaj put sam sve poruke prebacio u jednu temu ali sledeci put brisem celu temu.