[ Gojko Vujovic @ 25.09.2008. 14:56 ] @
* NAPOMENA: ovo je pres materijal organizatora

[att_img]

Treći Beogradski festival novih komunikacija koji će biti odražan u O3one-u, od 1-5. oktobra, baviće se, kao i prethodnih godina, aktulenim temama i dostignućima iz oblasti novih komunikacija.

Tema ovogodišnjeg festivala je “Virtual Me”, stoga će dosta prostora biti posvećeno identitetu na webu, kao i social networking-u, novim marketinškim strategijama, poslovanju na mreži, internet portalima, mobilnoj telefoniji, novim komunikacionim tehnologijama itd.

Tokom pet dana festivala biće održane brojne prezentacije, panel diskusije, promocije najnovijih gedžeta, alata i aparata, kao i određeni socijalni eksperimenti.

Festival će pratiti prezentacija i integrisanje DATA MATRIX kodova, koji će na praktičan način, pomoću KlikMee servisa, biti predstavljani u okviru umetničke izložbe, kao i u ostalim segmetnima programa.

Najuspešnijim pojedincima i kompanijama u sferama kojima se festival bavi, biće dodeljena nagrada BLINK.

Savet festivala čine Dejan Restak, Siniša Rogić, Ivo Martinović, a neki od predavača biće Slobodan Marković, Zoran Torbica, Marko Popović (MTI Media Labs, USA) Aleksandar Maćašev, Dejan Restak i drugi.

Više informacija o programu i sadržajima festivala možete pronaći na sajtu www.b-link.org

[ extramedia @ 26.09.2008. 08:52 ] @
Na navedenom sajtu nema nikakvih informacija o prijavi učešća, ili bilo kakvih kontakt informacija !?!?!?!??!?
[ flylord @ 26.09.2008. 09:21 ] @
na b-link je do sada moglo da se udje bez ikakve prijave. Samo odes u O3on i pratis :)
[ BaalBehrit @ 30.09.2008. 06:13 ] @
Da, tako je i ove godine. Zanimljiv program.