[ Vinse @ 05.04.2008. 13:03 ] @
odlucio sam se da probam da polozim ovaj sertifikat i posto mi je kurs skup resio sam da ucim samostalno.

Prvo sto sam nabavio od literature je CCENT/CCNA ICND1 Official Exam Certification Guide, a sad sam dobio i companion guide CCNA 1&2. Nije mi jasno bas sta je tu sta u njihovoj literaturi ? Na veb sajtu CISCO kazu da ima npr CCNA, CCNA Discovery, CCNA Exploring curriculumi. Sta je tu sta posto je certifikat samo jedan.

Drugo pitanje je kako da se prijavim na polaganje u Beogradu. Sajt vue ne radi.
[ Branko Santo @ 05.04.2008. 13:08 ] @
www.vue.com radi sasvim normalno.

Moj predlog ti je da preskocis CCENT i ides odmah na CCNA. Znaci za to ti trebaju ICND1 i ICND2 kapiram da ti je u companion guide tacno to i napravljeno.
Na pocetku svake knjige mozes da vidis za koji sertifikat je pravljena.
[ Vinse @ 05.04.2008. 13:23 ] @
procitao sam vec da savetujes da se polaze iz cuga, ali meni je ovaj CCENT sasvim dovoljno i cak bih rekao i preopsirno. Tako da cu ipak uzeti CCENT. Kako mi predlazes da samostalno ucim, da predjem companion pa ucim official exam ili treba jos nesto ?

Na vue odem na IT pa izaberem desno Cisco idem na Shedule Test ili gde, moram li otvoriti account ?

ps: u redu je trebao sam otvoriti akount prvo
[ neur0 @ 06.04.2008. 10:04 ] @
Kao sto rekoh u nekoj od prethodnih tema, ja nikako ne uspevam da prijavim ovaj ispit preko VUE ("No price Found." greska). Ako uspes da ga prijavis, reci mi kako si uspeo, u kom centru i koliko kosta.

Ja sam inace spremao ispit samo iz Official exam... i donekle iz Official Self-Study guide-a mada je samo Official exam... sasvim dovoljan uz malo vezbi/testova/simulacija pred ispit.

EDIT: Izgleda da ovaj ispit jos uvek ne moze kod nas da se prijavi bilo preko neta ili u centru, a kada ce moci - ne znam.


[Ovu poruku je menjao neur0 dana 07.04.2008. u 12:02 GMT+1]