[ sasha74 @ 09.08.2007. 23:26 ] @
Imam jedno pitanje,davno smo pricali u vezi MCSA kursa na ovom forumu i evo pet nesto novo,elem u skoli Vinca ide novi kurs MCSA/MCSE ali sada se slusa Vista umesto XP-a... Ipak Vista nije zazivela jos ni u svetu,ja sam jedan tekst postavio na forumu "Zbogom Xp" gde lepo pise o tome...

Ovo sam nasao na sajtu skole Vinca i tek sada nisam pametan sta raditi sa ovim kursevima:
******************************
MCSE po unapređenom planu i programu
******************************
"Škola računara „Vinča“ dokazuje da je lider u informatičkom obrazovanju na ovim prostorima. Od 03.09.2007. godine Škola računara „Vinča“ organizuje kurs za sticanje Microsoft sertifikata MCSE (MCSA) po novom - unapređenom planu i programu.
Prateći trendove IT industrije, u program MCSE (MCSA) kursa uvrstili smo dve nove oblasti u okviru kojih se kandidati obučavaju za instaliranje, konfigurisanje i administriranje Microsoft Windows Vista operativnog sistema, pored toga, kandidati će biti osposobljeni za polaganje Microsoft ispita za sertifikat Microsoft Certified Technology Specialist: Windows Vista, Configuration (MCTS) što znači da će pored sertifikata MCP, MCSA, MCSE dobiti i sertifikat MCTS.
Organizacija kursa MCSE (MCSA) po ovom planu i programu zahteva računare visokih performansi koje naš trening centar poseduje."

Preuzeto sa http://www.vincaskola.co.yu/
[ Miroslav Jeftić @ 10.08.2007. 07:33 ] @
Bez obzira što nije zaživela, razlika između Viste i XP-a nije drastična, tako da će se svako ko je radio u jednom OS-u snaći i u drugom. Tako da mislim da nema razloga za brigu.