[ Aniket @ 11.04.2006. 14:06 ] @
Pozdrav,

Da li neko ima licno iskustvo koje kartice na www.prometric.com prolaze. Ja sam probao da platim ispit sa VISA virtuon karticom Raiffeisen banke i nije proslo.
[ Pat @ 11.04.2006. 16:45 ] @
Verovatno si dobio neku povratnu informaciju zbog cega ti uplata nije prosla... ne verujemd aje sve proslo bez bilo kakvog objasnjenja.
[ Gojko Vujovic @ 11.04.2006. 16:47 ] @
Meni je visa virtuon nažalost prestala sa radom na mnogim sajtovima na kojima je visa internet vojvođanske banke i dalje radila. Možda da probaš sa njom? Plaćao sam neke ispite na vue.com preko nje i sve radi ok.
[ Aniket @ 11.04.2006. 16:55 ] @
Hvala na informaciji Gojko.

@Pat
Ne bas nikakvu informaciju. Jednostavno u CPU-u nije bila registrovana uplata.
[ Pat @ 11.04.2006. 20:48 ] @
Nemam pojma, ja sma sinoc prijavio jedan ispit sa VISA virtuon karticom Raiffeisen Baanke, bez ikakvih problema.
Mada, u pitanju je VUE... nemam pojma kako to ide kod Prometrica, ali ne verujem da je razlika drasticna.

Jedan moj prijatelj je imao nekih problema sa VUE-om prilikom prijave ispita, ali ih je sredio u banci. U pitanju je bila neka "rezervacija" koju je VUE stavio na novac na njegovom racunu, ali mu nisu dozvolili da prijavi ispit... nemam pojma sta mu je to znacilo, ali OK, problem je sredjen u banci.
[ milos_ar @ 05.10.2007. 09:26 ] @
I ja sam imao problem sa visa virtuon karticom Rajfajzen banke i uplatom kod Prometrica.Pozvao sam banku i reklisu mi da su dobili nekompletan zahtev za prenos sredstava koji je njihov softver odbio.Konkretno falio je Security code.Reklisu mi da kontaktiram sajt i da im kazem da posalju novi zahtev sa security code-om, ali sajt me je uputio na njihovo predstavnistvo za ovaj region. Inace u banci mi kazu da su klijenti vec imali slicnih problema sa placanjem na americkim sajtovima.Ako je neko resio ovaj problem bio bih mu zahvalan na pomoci.
[ slacker @ 13.10.2007. 09:29 ] @
Taj "security code" je troznamenkasti broj otisnut na poleđini kartice, vidno odvojen (istaknut) od ostatka brojeva. Brat mi isto ima Raifeisen karticu i toga na njoj nema. Inače se ta tri broja obično traže kod popunjavanja narudžbi preko web trgovina u slučaju plaćanja kreditnom karticom.

Više:
http://en.wikipedia.org/wiki/Card_Security_Code
[ mister_Bi @ 13.10.2007. 13:46 ] @
Citat:
slacker: Taj "security code" je troznamenkasti broj otisnut na poleđini kartice, vidno odvojen (istaknut) od ostatka brojeva. Brat mi isto ima Raifeisen karticu i toga na njoj nema.


Na Virtuon kartici RFB-a u Srbiji postoji taj spomenuti trocifreni broj na poleđini kartice pored broja kartice. Zaista je taj broj tražen na većini američkih web strana. Da možda nije prevideo da ukuca taj broj?
[ milos_ar @ 15.10.2007. 23:57 ] @
Hvala vam u svakom slucaju.Problem sam resio tako sto sam ispit uplatio preko Informatike.Sa VISA karticom intesa banke prolaze uplate to znam sigurno ali se ona ceka 30 do 40 dana.Ja nisam mogao da nadjem nikoga, a i zurilo mi se tako da sam se odlucio za informatiku. Inace za placenje preko VUE-a moze i kartica RFB.Probao sam i proslo je.