[ MAD-MAX @ 28.09.2002. 14:03 ] @
Verovatno sam porgresio forum ali APP (Ako Prodje Prodje). Naime nekada davno sam se prijavio na Internodium-u i vec duze vreme bi da se odjavim ali, VERUJTE MI, to nikako nisam mogao da uradim! Citao sam FAQ i pratio korake ali jednostavno nece! I sta sad ja tu da radim?

P.S. Inace nikad nisam pisao ni citao ovaj forum pa ako je ovo off topic ne zamerite.
[ Mihailo @ 28.09.2002. 20:22 ] @
Naravno da nije spam kad si se sam prijavio. Pogledaj http://www.internodium.org.yu/mailman/listinfo/forum
ili pošalji mail na [email protected] (subject:unsubscribe).
Ako ti ponovo ne bude uspelo piši administatoru na [email protected]
[ Miloje Sekulic @ 30.09.2002. 08:40 ] @
Ne bi se u potpunosti slozio sa Mihajlom. Mejling liste sem mehanizma za prijavljivanje koji onemogucava da vas neko drugi prijavi moraju da imaju jasan i efikasan mehanizam za odjavljivanje.
Govorim ovo uopsteno a ne na primeru Internodiuma.
Ukoliko to nije slucaj dovodi se u pitanje dobra namera pokretaca liste.

Sad o konkretnom slucaju, poznajuci Slobu i njegov rad uveren sam da mu namera nije bila da uzrokuje neprijatnosti bilo kom netizenu. Preporucujem da pratite uputstva koja je Mihajlo dao.

Postovanje
Miloje Sekulic
[ MAD-MAX @ 30.09.2002. 09:54 ] @
Tako sam i ja mislio i koliko se secam poslao sam mail ali sam dobio samo mail o nekoj gresci i vise nisam pokusavao. U svakom slucaju hvala i pokusacu ponovi cim sledeci put odem na net iz XP-a jer mi mail u Linu ne radi.
[ broker @ 30.09.2002. 10:48 ] @
U takvim slucajevima lepo napisi poruku na mail listu i trazi da te skinu sa nje. Internodium je cenzurisana lista (ne nisam mislio moderisana) tako da ce Slobo sigurno videti tu poruku. To sto automatsko odjavljivanje ne radi je sigurno neka greska, a ne Slobova namera.

Inace, odgovor na tvoje pitanje je DA. Ako si pozeleo da prestanes da pratis neku mail listu a nisi uspeo da se odjavis, onda poruke koje sa nje dobijas jesu postale spam.